Rólunk

Ismerd meg a BMP cégcsoport történetét és működését, valamint az általunk gyártott termékek előnyeit.

országban megtalálható

féle gyorskapu típus közül választhatsz

év hasznos tapasztalat

Nm gyártási terület

Minden termékünket Olaszországban tervezzük és gyártjuk, majd világszerte forgalmazzuk.
Szolgáltatásaink közé tartozik a tervezés, a gyártás és a telepítés, valamint az értékesítés utáni támogatási szolgáltatás és a tervezett karbantartás.

Nagysebességű gördülő kapuinkat tiszta helyiségekbe vagy szabályozott hőmérsékletű és páratartalmú helyiségekbe is tervezzük. Valamint minden olyan területre, ahol különleges műszaki paraméterekre van szükség az emberek vagy a termékek és anyagok védelmének biztosítása érdekében.

A BMP cégcsoport története

A BMP High Speed Industrial Doors egy 1997-ben alapított vállalat, amelyet Danilo Benotto vezérigazgató irányít.
Az ipari logisztika területén dolgozuk, székhelyünk Észak-Olaszországban, Piemontban található, további 12 irodánk és több mint 320 üzletünk van a világon.

A világ egyik vezető gyorskapukat gyártó vállalata vagyunk. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy évente több, mint 15.000 gyorskaput szerelünk be, amely a kaputechnikai piacon egy kiemelkedő eredménynek számít. Valamint egy további rendkívül beszédes adat, hogy évente, a gyorskapuk világpiacának mintegy 9%-ának felel meg.

BMP gyorskapuk

A BMP gyorskapuk, gyors gördülőkapuk, önjavító PVC kapuk gyártására, értékesítésére és támogatására szakosodott. A BMP ipari szektorba szánt kapuk funkcionálisak, innovatívak, sokoldalúak, ellenállóak, technológiailag fejlettek és kevés karbantartást igényelnek.

Ezeket a tartós és megbízható gyorskapukat úgy terveztük, hogy nagy sebesség mellett is hibamentesen lehetővé tudja tenni a zökkenőmentes hatékony be- és kijutást. Akár raktárat, akár gyártóüzemet vagy kereskedelmi épületet üzemeltet, a BMP gyorskapuk tökéletes megoldást jelentenek az áruk és az emberek áramlásának fokozására. Ráadásul fejlett tömítési rendszereikkel és szigetelési tulajdonságaikkal a gyorskapuk segíthetnek az energiaköltségek csökkentésében és a kényelmes környezet fenntartásában. Élvezze a prémium minőségű gyorskapuk előnyeit: vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és kérjen árajánlatot!

Bízzon a BMP ipari gyorskapuk minőségében.

Miért döntesz jól, ha a BMP gyorskaput választod?

A BMP gyorskapuk, önjavító PVC kapuk, hőszigetelt ipari kapuk gyártására, értékesítésére és támogatására szakosodott.
A BMP ipari szektorba szánt kapui funkcionálisak, innovatívak, sokoldalúak, ellenállóak, technológiailag fejlettek és kevés karbantartást igényelnek.

 

l

Széles választék

Minden ipari területet lefedő termékpaletta

A BMP gyorskapukat repülőtereken, a logisztika területén, a kiskereskedelemben,
az élelmiszeriparban, a mezőgazdaságban,
az autóiparban és a gyógyszeriparban előszeretettel használják.

l

Modern technológia

Fejlett tömítési rendszerek és szigetelési tulajdonságok

A BMP gyorskapukat Olaszországban tervezzük, tökéletesítjük és gyártjuk is le. Innen szállítjuk el szerte a világon minden viszonteladó partnerünkhöz.

l

Magas minőség

Ipari- és logisztikai nehézségek áthidalására tervezve

A BMP gyorskapuk feladata a munkahelyi biztonság növelése, a személyek és áruk kezelésének megkönnyítése még a speciális figyelmet igénylő környezetekben is.

l

Alacsony karbantartási igény

Csak a hatályos szabályok által előírt rendes karbantartásra van szükség

A BMP gyorskapuk tervezésénél az egyik fő szempont az alkatrészek és egyéb alkotóelemk hosszan tartóan, karbantartás mentesen tudjanak működni.

l

Szabadalmazott megoldások

Folyamatos fejlesztések az új kormányzati döntéseknek való megfelelés érdekében

Szabadalmaink és tanúsítványaink bizonyíják az évek során befektetett idő mennyiségét, valamint garantálják a termékek kiváló minőségét.

l

Egyszerű telepíthetőség

Garantáltan telepítőbarát kialakítású gyorskapuk

Nem kell doktorit végezned ahhoz, hogy megtanuld hogyan kell BMP gyorskaput telepíteni. Gyere el egynapos képzésünkre, ahol magadba szívhatod a szükséges tudást.

Hivatalos magyarországi forgalmazó

A Motors for Gates Kft. a BMP cégcsoport hivatalos magyarországi képviseleteként forgalmazza és értékesíti a BMP termékeit. A két cég közötti egészséges és folyamatos kétirányú kommunikáció teszi igazán sikeressé a BMP gyorskapuk hazánkban való megjelenését.

"Szeretjük a BMP gyorskapuit, mert a gyártás során pontosan figyelnek az alkatrészek megfelelő illeszkedésére. Ez a kapu egy kompakt, könnyen telepíthető márka. Különösen szeretjük a jól és könnyen mozgó cipzárja miatt is. Valamint az önjavító funkció tényleg jól működik, köszönhető ez a profi cipzárnak. Sok konkurens esetében ez nem így van, ami sok bajt és kellemetlenséget okoz. 
A kínálat miatt minden helyzetre találunk megfelelő típust, valamint megfelelő kiegészítőt a kapuhoz, így megrendelőink is elégedettek a mi munkánkkal. Úgy gondolom, hogy ez a kapu megfelelően telepítve és karbantartva biztosan megállja a helyét minden téren bármely konkureszel szemben."
Ifj. Magyarics László

Ügyvezető

"Telepítési szempontból az egyik , ha nem a legegyszerűbb gyorskapu amit telepíteni lehet.
Ez annak köszönhető hogy lényegében önhordó a váz. Az operátor és a lábak összeszerelése ( csavarozása) után emelőgéppel egyben emelhető.
Méreteihez képest könnyű, mégis masszív szerkezetek.
Elektromos bekötései a kiegészítőkön kívül rendszercsatlakozóval vannak ellátva, minimalizálva a ráfordítandó időt így gyorsitva a telepítést.
Gyors, hatékony, precíz. Mindenre van megoldásuk. Ár-értékben verhetetlen."
Hevesi Norbert

Kaputelepítési szakember

Rendeld meg BMP gyorskapudat még ma és csatlakozz büszke ügyfeleink köréhez!

Értékesítő kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre mind e-mailes, mind telefonos elérhetőségeink egyikén. Nem kell mást tenned, mint az 'Érdeklődöm' gombra kattintva kitölteni az ott található űrlapot.

Prémium minőségű, olasz ipari gyorskapuk rövid szállítási határidővel az ügyfeled igényeire szabva.

bemutatóterem

2040 Budaörs, Gyár u. 2.

/ Telepen belül Gutenberg u. 137.

Motors for Gates Kft.

Elérhetőségek

+36 23 880 868

ertekesites@m4g.hu

uzlet@m4g.hu

Nyitvatartás

H-P: 08:00 - 17:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva

Kövess minket!

Copyright © 2023 Motors for Gates Kft. Minden jog fenntartva.

Adatkezelési tájékoztató