DynamicRoll®

A BMP DynamicRoll önjavító, feltekeredő kapu a PVC szalaggal ellátott kapuk vagy a nehéz összecsukható kapuk technológiai fejlődésének eredménye, melyek teljeskörűen megfelelnek a mai megnövekedett ipari követelményeknek.

Tekintsd meg a DynamicRoll® termékbemutató videóját!

A kiváló minőségű panelek, a kapuk alsó szélére szerelt ellenállásos biztonsági élvédelemnek, fotocelláknak és érzékelőkne köszönhetően a termék szuper biztonságos minden környezetben. Az „Anti Crash System”-nek hála pedig teljesen önjavító.

A DynamicRoll® nagysebességű kapuk horganyzott vagy rozsdamentes acél kerületi szerkezettel lett ellátva, amelyek ideálisak tolópanelekhez. Az általunk tervezett, alacsony karbantartást igénylő speciális profilnak és zsanérnak köszönhetően az ajtópanel könnyedén halad a pályán. A panelt a felső kereszttartón belül elhelyezett hengerre tekerjük fel.

A DynamicRoll® modellek felszerelhetők ellensúllyal vagy feltöltő akkumulátorokkal, hogy áramkimaradás esetén teljesen felnyissa a kaput, és felszerelhetőek nagy átlátszó részekkel a világosabb és átlátható munkakörnyezet megteremtése érdekében.

One
Food Inox
Food PE
DynaSeal
DynaDry
Frigo 1
Frigo 1 Air
Frigo 2
Frigo 2 Air
CB 230
CB 125
MS 150
B-Drive
B-Drive SP

DynamicRoll One

A DynamicRoll® ONE egy önjavító gyorskapu, amely a DynamicRoll® család csuklópántrendszerével van felszerelve. Egyszerű és megbízható technológiájával ideális javaslat olyan környezetbe, ahol kiemelt biztonságra és megbízhatóságra van szükség.
A motorba integrált panellel elkerülhető a meglehetősen költésges és nem esztétikus elektromos csővezetékek alkalmazása magán a vezérlőpanelen kívül. A vízszintes fémelemek nélküli függöny garantálja a biztonságot a dolgozók és a járművek számára. A BMP DynamicRoll One véletlen ütközések esetén kikerül a vezetőkből, és a következő ciklusra újra beáll.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 3.000 x 3.500 mm
- Sebesség: akár 1,2 m/mp
- Szélállóság: 1.osztály
- Keret/ motorburkolat: galvanizált acél (standard), Rozsdamentes acél 441/316 (opcionális)
- Ponyva: PVC ponyva 900 g/m², áttetsző - FDA - antisztatikus (opcionális)

Hol használják?

 • Ipar
 • Logisztika
 • Autógyártás

DynamicRoll Food Inox

A DynamicRoll Food Inox egy rugalmas és önjavító kapu, melyet kifejezetten úgy terveztek, hogy minden élelmiszeripari követelményt kielégítsen, különös tekintettel a higiéniára.

Ez a BMP gyorskapu számos országban rendelkezik élelmiszer-tanúsítvánnyal.

A Food Inox gyorskapuk rugalmas PVC kapuk beltéri használatra, merev elemek nélkül és teljes egészében rozsdamentes acélból készült kerületi szerkezettel.

Alkatrészeiknek és szerkezetüknek köszönhetően tisztán tartásuk egyszerű és rendkívül ellenálló az oxidációval szemben.

A rozsdamentes acél kerettel ellátott BMP Foox Inox kapukat úgy tervezték, hogy elkerülje a folyadék, a por vagy bármilyen szennyeződés felgyülemlése a kereten. Ez a keret élelmiszeripari kapuk minden részében mosható, betartva a terepi higiéniai előírásokat.

A sebessége lehetővé teszi, hogy a kapu megőrizze a környezet különböző jellemzőit.

A függönyön belüli merev elemek hiánya, a kapu alsó szélére szerelt ellenállásos biztonsági élvédelem, a fotocellák biztonságossá és tartóssá teszik ezt a terméket, amely teljesen önjavító.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 6500 x 6500 mm
- Sebesség: akár 2,5 m/mp
- Szélállóság: 3000 x 3000 3. osztály, 5000 x 5000 mm 2. osztály
- Keret/ motorburkolat: Rozsdamentes acél 441 (standard), Rozsdamentes acél 304/316 (opcionális)
- Ponyva: PVC ponyva 900 g/m², áttetsző - FDA - antisztatikus (ipcionális)

Hol használják?

 • Élelmiszeripar és mezőgazdaság
 • Nagykereskedések
 • Vegyészet
 • Gyógyszerészet
 • Általános ipar

DynamicRoll Food PE

A rugalmas és önjavító PVC élelmiszeripari gyorskapu, a DynamicRoll Food PE hasonló a DynamicRoll Standardhez, de a szerkezete polietilén.

A könnyű tisztíthatóság és az „Anti Crash” vezérlőrendszer garantálja a legmagasabb szintű higiéniát és biztonságot, így ezek a gyorskapuk ideális megoldást jelentenek az élelmiszeriparban tevékenykedő cégek számára.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 4.500 x 3.800 mm
- Maximális nyitási sebesség: 2 m/mp
- Maximális zárási sebesség: 0,6 m/mp
- Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél
- Ponyva: PVC 1.300 g/m² (standard), antisztatikus - FDA (opcionális)

Hol használják?

 • Mezőgazdaság

DynamicRoll DynaSeal

Ha kiváló minőségű PVC-ből készült gyorskaput keres gyümölcsérlelő vagy húsfüstölő létesítményéhez, akkor a DynamicRoll® DynaSeal tökéletes megoldás lehet az Ön számára.

A DynamicRoll® DynaSeal egy PVC gyorskapu, amelyet kifejezetten gyümölcsérlelő környezetekhez és húsfüstölőkhöz terveztek. Ennek az az oka, hogy speciális tömítő- és csúszórendszerrel van felszerelve, amely rendkívül hermetikussá teszi: ez az élelmiszer-környezet alapvető jellemzője.

Speciális kompakt keretének köszönhetően alacsony légáteresztő képességet biztosít, így pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozást biztosít a környezetében. Az alábbi videóban láthatja az elvégzett tesztet, amely 50 Pascal nyomásig ellenáll. Ezért ideális szabályozott hőmérsékletű vagy csökkentett oxigéntartalmú környezetben és steril környezetben.

A BMP DynaSeal PVC beltéri kapuként is használhatóak, különböző hőmérsékletű vagy steril környezetek elkülönítésére, de ideális alkalmazása gyümölcsérlelő üzemekben vagy húsfüstölő helyiségekben van.

A DynamicRoll gyorskapu-családhoz tartozó DynaSeal speciális, szabadalmaztatott önjavító rendszerrel is fel van szerelve. Véletlen ütközés vagy szivárgás esetén a függöny automatikusan visszakerül a vezetőkre, szükséges karbantartás vgy beavatkozás nélkül

Ezenkívül a DynamicRoll® DynaSeal szélállósága 5-ös osztályig terjed.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 6.000 x 6.000 mm
- Sebesség: akár 2,5 m/mp
- Szélellenállás: EN 12424-es szabványnak 5. osztály megfelelően

Hol használják?

 • Élelmiszeripar

DynamicRoll DynaDry

A DYNAMICROLL® DynaDry rozsdamentes acél szerkezete megakadályozza a kondenzáció és a víz bejutását a folyosóba, amikor az ajtó nyitva van. A BMP DynaDry modellek innovatív rendszerével megvédi az áthaladó árut.
A kapuk tervezésénél fontos szempont volt, hogy minden alkatrésze könnyen mosható legyen az ágazat által megkövetelt higiéniai kritériumoknak megfelelően.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 6.500 x 6.500 mm
- Sebesség: akár 2,5 m/mp
- Szélellenállás: 3.000 x 3.000 3. osztály
- Keret/ motor takaró fedél: galvanizált acél, rozsdamentes acél
- Ponyva: PVC 900 g/ m² (standard), FDA - Antisztatikus (opcionális)

Hol használják?

 • Ipar
 • Logisztika
 • Autógyártás
 • Mezőgazdaság

DynamicRoll Frigo 1

A DynamicRoll® FRIGO 1 egy önjavító feltekeredő kapu, amely PVC (polietilén expandált) anyagból álló speciális rétegelt ponyvával rendelkezik. A ponyvában lévő szigetelő szegmensek megakadályozzák a jegesedést, ezzel hidat képezve a két tér között. A ponyva vastagsága körülbelül 18 mm.
A keretszerkezet a tolórendszerben és a csatlakozásokban elhelyezett fűtőkábelekkel is felszerelhető a páralecsapódás és a jegesedés elkerülése érdekében. Ezek a jellemzők teszik az BMP DynamicRoll Frigo 1 modellt ideálissá a hűtőterekben, ahol nagymértékű a hőmérséklet különbség a két elválasztott tér között és a páratartalom 30%-nál kisebb.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 4.000 x 4.500 mm
- Maximális nyitási sebesség: 1 m/mp
- Maximális zárási sebesség: 0,6 m/mp
-Szélellenállás: 2. osztály
- Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél (standard), porszórt acél - rozsdamentes (opcionális)
- Ponyva: Dupla PVC ponyva hegesztett 18 mm vastag polietilén szigeteléssel (standard), FDA - antisztatikus (opcionális)

Hol használják?

 • Hűtött terekben

DynamicRoll Frigo 1 Air

A DynamicRoll® FRIGO 1 AIR egy önjavító feltekeredő kapu, amely PVC (polietilén expandált) anyagból álló speciális rétegelt ponyvával rendelkezik. A ponyvában lévő szigetelő szegmensek megakadályozzák a jegesedést, ezzel hidat képezve a két tér között. A ponyva vastagsága körülbelül 18 mm.
A keretszerkezet a tolórendszerben és a csatlakozásokban elhelyezett fűtőkábelekkel is felszerelhető a páralecsapódás és a jegesedés elkerülése érdekében. Ezek a jellemzők teszik az BMP DynamicRoll Frigo 1 Air modellt ideálissá a hűtőterekben, ahol nagymértékű a hőmérséklet különbség a két elválasztott tér között és a páratartalom 30%-nál kisebb.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 4.500 x 8.000 mm
- Maximális nyitási sebesség: 1 m/mp
- Maximális zárási sebesség: 0,8 m/mp
- Szélellenállás: 3000 x 3000 mm 4. osztály
- Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél (standard), porszórt acél - rozsdamentes (opcionális)
- Ponyva: PVC 1.300 g/m² (standard), antisztatikus - FDA (opcionális)

Hol használják?

 • Hűtött terekben

DynamicRoll Frigo 2

A DynamicRoll® FRIGO 2 egy önjavító feltekeredő gyorskapu, amely 2 rugalmas, egymástól 200 mm-re elválasztott ponyvából áll, amelyek zárt helyzetben megfelelő szigetelést nyújtanak. Ez a technológia teszi a BMP Frigo 2 modellt ideálissá a kívánt hűtési igények eléréséhez. Tökéletes megoldást jelenthet olyan helyeken, ahol gyakran van szükség a pozitív és negatív hőmérsékletű környezetek elválasztására, elkerülve a páralecsapódást és a jegesedést. Ez a két folyamat ugyanis veszélyes helyzetet jelent a dolgozókra és magának a kapunak a megfelelő működésére nézve.

A DynamicRoll® FRIGO 2 a speciálisan kialakított cipzáras vezetőrendszernek köszönhetően mind a pozitív, mind a negatív hőmérsékletet meg tudja tartani, ezzel garantálja a dolgozók és az eszközök biztonságát. A BMP kapuk rendszere lehetővé teszi, hogy a függöny ütközés esetén a vezetőkből kilépve azonnal javítható legyen.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 6.000 x 7.000 mm
- Maximális nyitási sebesség: 1,8 m/mp
- Maximális zárási sebesség: 0,8 m/mp
-Szélellenállás: 2. osztály
- Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél (standard), porszórt acél - rozsdamentes (opcionális)
- Ponyva: PVC 900 g/m²

Hol használják?

 • Hűtött terekben

DynamicRoll Frigo 2 Air

A DynamicRoll® FRIGO 2 AIR egy önjavító feltekeredő gyorskapu, amely 2 párhuzamos függönnyel van ellátva, amelyek zárt helyzetben megfelelő szigetelést nyújtanak. Ez a technológia teszi a BMP Frigo 2 Air modellt ideálissá a kívánt hűtési igények eléréséhez.
Tökéletes megoldást jelenthet olyan helyeken, ahol gyakran van szükség a pozitív és negatív hőmérsékletű környezetek elválasztására, elkerülve a páralecsapódást és a jegesedést. Ez a két folyamat ugyanis veszélyes helyzetet jelent a dolgozókra és magának a kapunak a megfelelő működésére nézve.

A DynamicRoll® FRIGO 2 AIR a speciálisan kialakított cipzáras vezetőrendszernek köszönhetően mind a pozitív, mind a negatív hőmérsékletet meg tudja tartani, ezzel garantálja a dolgozók és az eszközök biztonságát. A BMP kapuk rendszere lehetővé teszi, hogy a függöny ütközés esetén a vezetőkből kilépve azonnal javítható legyen.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 4.500 x 8.000 mm
- Maximális nyitási sebesség: 1,8 m/mp
- Maximális zárási sebesség: 0,8 m/mp
-Szélellenállás: 2. osztály
- Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél (standard), porszórt acél - rozsdamentes (opcionális)
- Ponyva: PVC 900 g/m²

Hol használják?

 • Hűtött terekben

DynamicRoll CB 230

A DynamicRoll® CB 230 egy önjavító feltekeredő ajtó, amelyet a túlnyomásos steril környezetek elválasztására terveztek, tömítésének köszönhetően a BMP DynamicRoll CB 230 ellenőrzött nyomásszivárgást biztosít, lehetővé téve a szellőzőrendszerek és a légtisztítás megfelelő működését, valamint tökéletesen alkalmas az ellenőrzött környezetekhez. Ellensúlyozással felszerelve az BMP gyorskapu áramkimaradás esetén is képesek leszünk nyitni. A speciálisan kialakított cipzáras vezetőrendszer lehetővé teszi, hogy a függöny ütközés esetén kilépjen a vezetőkből, és egy ciklus alatt újra behelyezhető legyen. A BMP DynamicRoll gyorskapuk a merev vízszintes elemek nélküli függönyök révén garantálják a személyzet biztonságát.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 4.500 x 4.500 mm
- Maximális nyitási sebesség: 2,5 m/mp
- Maximális zárási sebesség: 0,8 m/mp
- Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél (standard), porszórt acél - rozsdamentes (opcionális)
- Ponyva: PVC 900 g/m² (standard), antisztatikus - FDA (opcionális)

Hol használják?

 • Ipar
 • Steril környezet
 • Mezőgazdaság

DynamicRoll CB 125

A DynamicRoll® CB 125 egy önjavító feltekeredő ajtó, amelyet a túlnyomásos steril környezetek elválasztására terveztek.
A DynamicRoll® CB125 tömörségének, kompakt szerkezetének és speciális csúszórendszerének köszönhetően garantálja a nyomásveszteséget, és lehetővé teszi a szellőzőrendszerek és a levegőtisztítás megfelelő működését.
Szabadalmaztatott csúszórendszere garantálja a biztonságos működést: véletlen ütközés esetén a függöny felszabadul és visszahelyezésre kerül egy ciklus alatt.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 4.000 x 4.000 mm
- Maximális nyitási sebesség: 2,5 m/mp
- Maximális zárási sebesség: 0,8 m/mp
- Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél (standard), porszórt acél - rozsdamentes (opcionális)
- Ponyva: PVC 900 g/m² (standard), antisztatikus - FDA (opcionális)

Hol használják?

 • Ipar
 • Steril környezet
 • Mezőgazdaság

DynamicRoll MS150

A DynamicRoll® MS 150 úgy lett kialakítva, hogy védő mechanikai akadályt hozzon létre a gépek és az automatizált szalagok számára. Az oszlop alsó részébe (hozzáférhető) beépített Safety Micro kapcsoló van felszerelve, amely biztosítja, hogy az ajtó külön zárva legyen függetlenül a vezérlőegységtől.

A ponyva oldalsó cipzárral van felszerelve, amely az ideális védelem érdekében biztosítja az összes tömítést a kapu teljes magasságában.

Technikai adatok:

- Maximális méret (Sz x M): 6.000 x 5.000 mm
- Maximális nyitási sebesség: 1,8 m/mp
- Maximális zárási sebesség: 0,8 m/mp
- Szélellenállás: 3000 x 3000 mm 4. osztály
- Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél (standard), porszórt acél - rozsdamentes (opcionális)
- Ponyva: PVC 1.300 g/m², antisztatikus - FDA (opcionális)

Hol használják?

 • Ipari logisztika

  DynamicRoll B-Drive

  A Dynamicroll B-Drive® az önjavító, nagy sebességű kapuk új koncepcióját képviseli, (kültéri használatra). Úgy tervezték, hogy extrém szél- és vákuumviszonyok között is működjön, köszönhetően a "push & pull" rendszernek, amely mindig garantálja kapuk sallagmentes zárását.

  Az új, szabadalmaztatott szövet, az új speciális csavarodásgátló cipzárral, nem enged semmilyen csavaró mozgást, ezért nem akad el ütés esetén vagy az átigazítás, utóütközés során. Plusz nagyon fontos adalékként pedig akár 5. osztályú, 100 km/h-ás szélterhelésnek is ellenáll.

  A BDrive® sorozatú kapuk nagyobb biztonságot garantálnak, mivel nincsenek súlyok, előtétek vagy vízszintes keresztrudak, amelyek szükségesek a gravitációs zárású modellekhez.

  Technikai adatok:

  - Maximális méret (Sz x M): 10.000 x 6.000 mm
  - Maximális nyitási sebesség: 3 m/mp
  - Maximális zárási sebesség: 3 m/mp
  - Szélellenállás: <5000 mm - 5. osztály, 5100-6500 mm - 4. osztály, 6500-8000 mm - 3. osztály. 8000 mm fölött - 2. osztály - Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél (standard), porszórt acél - rozsdamentes (opcionális) - Ponyva: 1.300 g/m², 7 mm-es szigetelt ponyva - 1.700 g/m², antisztatikus (átlátszó)

  Hol használják?

  • Autómosók
  • Szervezett nagykereskedelem

  DynamicRoll B-Drive SP

  A Dynamicroll B-Drive® SP javítja a sorozat alapmodelljét, és további előrelépést jelent az önjavító nagysebességű, PVC függönyös kapuk innovációjában. Az BMP B-Drive SP innovatív „push & pull” rendszerrel és spiráltekercselő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az kapu jobb feltekerését, biztosítva annak egyenletes és gyors sebességét. Plusz nagyon fontos adalékként pedig akár 5. osztályú, 100 km/h-ás szélterhelésnek is ellenáll.

  A BDrive® sorozatú kapuk nagyobb biztonságot garantálnak, mivel nincsenek súlyok, előtétek vagy vízszintes keresztrudak, amelyek szükségesek a gravitációs zárású modellekhez.

  Hol használják?

  - Maximális méret (Sz x M): 5000x5000 mm
  - Maximális nyitási sebesség: 3 m/mp
  - Szélellenállás: <5000 mm: 5. osztály - Keret/ motortakaró tető: galvanizált acél (standard), porszórt acél - rozsdamentes (opcionális) - Ponyva: poliészter és duplán szigetelt ponyva - 1.300 g/m², 7 mm-es szigetelt ponyva - 1.700 g/m², antisztatikus (átlátszó)

  Hol használják?

  • Autómosók
  • Szervezett nagykereskedelem

  "Szeretjük a BMP gyorskapuit, mert a gyártás során pontosan figyelnek az alkatrészek megfelelő illeszkedésére. Ez a kapu egy kompakt, könnyen telepíthető márka. Különösen szeretjük a jól és könnyen mozgó cipzárja miatt is. Valamint az önjavító funkció tényleg jól működik, köszönhető ez a profi cipzárnak. Sok konkurens esetében ez nem így van, ami sok bajt és kellemetlenséget okoz. 
  A kínálat miatt minden helyzetre találunk megfelelő típust, valamint megfelelő kiegészítőt a kapuhoz, így megrendelőink is elégedettek a mi munkánkkal. Úgy gondolom, hogy ez a kapu megfelelően telepítve és karbantartva biztosan megállja a helyét minden téren bármely konkureszel szemben."
  Ifj. Magyarics László

  Ügyvezető

  "Telepítési szempontból az egyik , ha nem a legegyszerűbb gyorskapu amit telepíteni lehet.
  Ez annak köszönhető hogy lényegében önhordó a váz. Az operátor és a lábak összeszerelése ( csavarozása) után emelőgéppel egyben emelhető.
  Méreteihez képest könnyű, mégis masszív szerkezetek.
  Elektromos bekötései a kiegészítőkön kívül rendszercsatlakozóval vannak ellátva, minimalizálva a ráfordítandó időt így gyorsitva a telepítést.
  Gyors, hatékony, precíz. Mindenre van megoldásuk. Ár-értékben verhetetlen."
  Hevesi Norbert

  Kaputelepítési szakember

  Rendeld meg BMP gyorskapudat még ma és csatlakozz büszke ügyfeleink köréhez!

  Értékesítő kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre mind e-mailes, mind telefonos elérhetőségeink egyikén. Nem kell mást tenned, mint az 'Érdeklődöm' gombra kattintva kitölteni az ott található űrlapot.

  Prémium minőségű, olasz ipari gyorskapuk rövid szállítási határidővel az ügyfeled igényeire szabva.

  bemutatóterem

  2040 Budaörs, Gyár u. 2.

  / Telepen belül Gutenberg u. 137.

  Motors for Gates Kft.

  Elérhetőségek

  +36 23 880 868

  ertekesites@m4g.hu

  uzlet@m4g.hu

  Nyitvatartás

  H-P: 08:00 - 17:00

  Szombat: zárva

  Vasárnap: zárva

  Kövess minket!

  Copyright © 2023 Motors for Gates Kft. Minden jog fenntartva.

  Adatkezelési tájékoztató