Pack®

A BMP Pack széria a gyorskapuk régi generációjának jelentősen továbbfejlesztett változata. Az elavult nehéz, műszakilag is hiányos ipari kapukat mára már teljesen leváltották a BMP gyorskapuk, ugyanis minden felmerülő igényt kielégítenek.

Tekintsd meg a BMP Pack® széria termékbemutató videóját!

A BMP Pack széria egy fellapozódó kapu, amely egy önhordó, horganyzott acél vázszerkezetből és vízszintes acélrudakkal megerősített PVC függönyből áll. A szabadalmaztatott kúpos vezetők alacsony légáteresztő képességet biztosítanak a Pack széria számára.

A Pack ipari gyorskapukat nagy nyílásokra és hosszú élettartamra tervezték legyen szó beltéri vagy akár kültéri használatról, a BMP ipari kapuk tökéletesen megállják helyüket. Nem okozhat neki gondot a 150 km/h órás széllökés vagy az alacsony légnyomás sem. A kapuk alsó szélére szerelt biztonsági élvédelem rendkívül rugalmassá és biztonságossá teszi a termék használatát. 

Pack Crane
Mega Pack 200
Mega Pack

Pack Crane

A BMP Pack Crane széria nagysebességű fellapozódó kaput úgy tervezték, hogy megfeleljen a felső darukra vonatkozó ipari követelményeknek. Ennek köszönhetően a darut a raktáron kívül is tudjuk használni és az épület mégis zarható.

Technikai adatok:

- Maximum méret (Sz x M): 12.000 x 15.000 mm - Maximum nyitási sebesség: akár 1 m/mp - Maximum zárási sebesség: akár 1 m/mp - Szélellenállás: 35 m²-ig standard 2. osztály, továbbiakban akár 4. osztály - Keret/ motortakaró tető: Galvanizált acél (standard), Porszórt acél - rozsdamentes acél (opcionális) - Ponyva: PVC anyaga 1300 g/m² (standard), 1700 g/m² szigetelt 7 mm-es (opcionális)

Hol használják?

 • Raktárak
 • Gyárak
 • Logisztika

Mega Pack 200

A BMP Mega Pack 200 fellapozódó kapu a Pack sorozat kompakt modellje, mely az ipari környezet minden igényét képes teljes értékűen kielégíteni. A dupla függönynek köszönhetően az energiatakarékossági tényezők garantáltak. A kompakt kialakítás révén azonban nem szükséges nagyobb figyelmet fordítani a karbantartásra, mint a többi BMP kapunál, mégis hosszú élettartamot biztosít. A felső kereszttartó tüzihorganyzott acélból készült, így akalmas a kapunyitó motor, a csapágyak, a görgő, az emelőhevederek és magának a kapunak a stabil és magabiztos működtetésére. A surlódás és a zaj csökkentésre került a nyitási és zárási műveletek során. A stanard modellünk két PVC-vel borított poliészter panelből áll, amelyek a vízszintes rúd végein elhelyezett kettős nyúlványprofilok között helyezkednek el. A két oldalsó oszlopon haladnak, hogy a sűrű profilok segítségével csökkentsék a szélnyomást. Ezenkívül a panel különálló részekből áll, így sérülés vagy elhasználódás esetén nem kell a teljes panelt kicserélni, csak a sérült részt. A vízszintes rudak csavarozott alumínium profilokból állnak, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak az erős szélnek, és az ügyfelek igényei és az ajtó beépítési helyének sajátosságai alapján személyre szabhatóak legyenek. Az oszlopok horganyzott acélból készülnek, szintén megfelelő méretűek és formájúak, hogy ellenálljanak az erős szélnek is. Ezek a fellapozódó BMP ipari gyorskapuk 380 V-os háromfázisú vannak felszerelve, és rugalmas csatlakozókkal a hevedergörgővel vannak összekapcsolva.

Technikai adatok:

- Maximum méretek (Sz x M): 14.000 x 12.000 mm - Maximum nyitási sebesség: 0,8 m/mp - Maximum záródási sebesség: 0,8 m/mp - Szélellenállás: 0,45-1,6 kPa - mérettől függően - 2-5. osztály, EN12424 - Keret/ motortakaró tető: Galvanizált acél (standard), Porszórt acél, Rozsdamentes acél - Ponyva: Poliészter és duplán szigetelt ponyva, 1.300 g/m² 12x12, 1.700 g/m² szigetelt 7 mm, antisztatikus (átlátszó)

Hol használják?

 • Ipari telepek
 • Hajógyárak
 • Hangárak
 • Hulladékkezelés

Mega Pack

A BMP Mega Pack fellapozódó kapu a Pack sorozat kompakt modellje, mely az ipari környezet minden igényét képes teljesértékűen kielégíteni. A dupla függőnynek köszönhetően az energiatakarékossági tényezők garantáltak. A kompakt kialakítás révén azonban nem szükséges nagyobb figyelmet fordítani a karbantartásra, mint a többi BMP kapunál, mégis hosszú élettartamot biztosít. A felső kereszttartó tüzihorganyzott acélból készült, így akalmas a kapunyitó motor, a csapágyak, a görgő, az emelőhevederek és magának a kapunak a stabil és magabiztos működtetésére. A surlódás és a zaj csökkentésre került a nyitási és zárási műveletek során. A stanard modellünk két PVC-vel borított poliészter panelből áll, amelyek a vízszintes rúd végein elhelyezett kettős nyúlványprofilok között helyezkednek el. A két oldalsó oszlopon haladnak, hogy a sűrű profilok segítségével csökkentsék a szélnyomást. Ezenkívül a panel különálló részekből áll, így sérülés vagy elhasználódás esetén nem kell a teljes panelt kicserélni, csak a sérült részt. A vízszintes rudak csavarozott alumínium profilokból állnak, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak az erős szélnek, és az ügyfelek igényei és az ajtó beépítési helyének sajátosságai alapján személyre szabhatóak legyenek. Az oszlopok horganyzott acélból készülnek, szintén megfelelő méretűek és formájúak, hogy ellenálljanak az erős szélnek is. Ezek a fellapozódó BMP ipari gyorskapuk 380 V-os háromfázisú vannak felszerelve, és rugalmas csatlakozókkal a hevedergörgővel vannak összekapcsolva.

Technikai adatok:

- Maximum méretek (Sz x M): 35.000 x 20.000 mm - Maximum nyitási sebesség: 0,3 m/mp - Maximum záródási sebesség: 0,3 m/mp - Szélellenállás: akár 4. osztály - Keret/ motortakaró tető: Galvanizált acél (standard), Porszórt acél, Rozsdamentes acél - Ponyva: Dupla PVC 1.300 g/m² (standard), dupla szigetelt PVC ponyva 1.700 g/m² (opcionális)

Hol használják?

 • Ipari telepek
 • Hajógyárak
 • Hangárak
 • Hulladékkezelés
"Szeretjük a BMP gyorskapuit, mert a gyártás során pontosan figyelnek az alkatrészek megfelelő illeszkedésére. Ez a kapu egy kompakt, könnyen telepíthető márka. Különösen szeretjük a jól és könnyen mozgó cipzárja miatt is. Valamint az önjavító funkció tényleg jól működik, köszönhető ez a profi cipzárnak. Sok konkurens esetében ez nem így van, ami sok bajt és kellemetlenséget okoz. 
A kínálat miatt minden helyzetre találunk megfelelő típust, valamint megfelelő kiegészítőt a kapuhoz, így megrendelőink is elégedettek a mi munkánkkal. Úgy gondolom, hogy ez a kapu megfelelően telepítve és karbantartva biztosan megállja a helyét minden téren bármely konkureszel szemben."
Ifj. Magyarics László

Ügyvezető

"Telepítési szempontból az egyik , ha nem a legegyszerűbb gyorskapu amit telepíteni lehet.
Ez annak köszönhető hogy lényegében önhordó a váz. Az operátor és a lábak összeszerelése ( csavarozása) után emelőgéppel egyben emelhető.
Méreteihez képest könnyű, mégis masszív szerkezetek.
Elektromos bekötései a kiegészítőkön kívül rendszercsatlakozóval vannak ellátva, minimalizálva a ráfordítandó időt így gyorsitva a telepítést.
Gyors, hatékony, precíz. Mindenre van megoldásuk. Ár-értékben verhetetlen."
Hevesi Norbert

Kaputelepítési szakember

Rendeld meg BMP gyorskapudat még ma és csatlakozz büszke ügyfeleink köréhez!

Értékesítő kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre mind e-mailes, mind telefonos elérhetőségeink egyikén. Nem kell mást tenned, mint az 'Érdeklődöm' gombra kattintva kitölteni az ott található űrlapot.

Prémium minőségű, olasz ipari gyorskapuk rövid szállítási határidővel az ügyfeled igényeire szabva.

bemutatóterem

2040 Budaörs, Gyár u. 2.

/ Telepen belül Gutenberg u. 137.

Motors for Gates Kft.

Elérhetőségek

+36 23 880 868

ertekesites@m4g.hu

uzlet@m4g.hu

Nyitvatartás

H-P: 08:00 - 17:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva

Kövess minket!

Copyright © 2023 Motors for Gates Kft. Minden jog fenntartva.

Adatkezelési tájékoztató