BMP gyorskapu képzések

Akár a beszállítód teszi nehézzé, akár újonnan szeretnél felvenni a termékpalettádra egy olyan termékcsaládot, mely tökéletes ipari környezetbe, hadd mutassunk neked egy hibátlan megoldást!

Vedd magadhoz a
Te saját Szent Grálodat!

A BMP kapuk megismerése és értékesítése igazi szintlépés lesz a vállalkozásodnak, ami után csak azt fogod bánni, hogy nem vágtál bele korábban. A BMP termékcsalád bevezetésével egy biztonságos, prémium minőségű, kényelmesen és gyorsan telepíthető eszköz áll majd rendelkezésedre, amellyel biztos alapot tudsz teremteni cégednek még árérzékeny közegben is.

Jelentkező űrlap

2 + 13 =

Hogy mi is az a Grál, azt nem egyszerű meghatározni. Középköri enciklopédiák és költemények szerint egy titokzatos, szent tárgya, ami a birtoklójának földi és égi szerencsét (és boldogságot) kölcsönöz. Még ha most nem is érted, hogy egy ipari gyorskapu hogyan hozhat neked földi és égi szerencsét, nem az „Ön készülékében van a hiba”. Hazánkban egyelőre még rendkívül kevesen telepítenek BMP gyorskaput. Innentől kezdve már csak rajtad áll, hogy kisajátítod-e a magyar piac egy részét a BMP kapukra vonatkozóan.

A kérdés az, hogy mikor kezded el komolyan venni a BMP gyorskapuk világában való megjelenést: most, amikor a konkurenciád azt se tudja mi az a Dynamic Roll működés, és Te leszel az iparágadban a legismertebb BMP gyorskapu telepítő cég?
Vagy 5 év múlva próbálod meg utolérni a versenytársakat, akik addigra felépítettek egy visszatérő vásárlókból álló ügyfélhálózatot és Te már alig tudsz 1-1 munkát megszerezni magadnak?

Ha az előbbi a cél, akkor a legjobb helyen jársz!

Magadra ismersz az alábbiakban?

 • Egy jól működő vállalkozásod van, ami a több szolgáltatás típust is magába foglal, de szeretnél még szélesebb kört kiszolgálni új termékekkel?
 • Megspórolnád a több hónapnyi tesztelést, próbálkozást, inkább tudatosan szeretnél nekiállni az értékesítésnek?
 • Szíved szerint csak prémium minőségű termékeket forgalmaznál?
 • Nem szereted folyamatosan az információkat keresni az interneten vagy minden egyes kis részletet az értékesítőktől kérdezgetni?
 • Válságos gazdasági környezetben szeretnél egy plusz lábat hozzáadni a vállalkozásodhoz, de még nem találtad meg az igazit?

 

Nem akarunk félrevezetni: a BMP kapu nem egy csodaszer, ha feltünteted a honlapon nem kell többé marketingezni, sales-elni, csak magától ömlenek a milliók. Ez egy újabb termék, amit hogy ha megfelelő módon kezelsz nagyon magasra tudtok együtt eljutni.

Fordult már elő Veled valaha, hogy…

 • Kimentél telepíteni és a megrendelt termékkel valami nem stimmelt a pontatlan gyártás következtében?
 • Próbálsz lépést tartani a konkurenseiddel egy bizonyos piaci szegmensben, hátha neked is csurran-cseppen egy kis munka?
 • Már a sokadik többkörös e-mailezés után se tudjátok pontosítani a beszállító partnerrel az ügyfeled igényeit, nem haladnak a folyamatok?

 

Ha eljössz erre az átfogó tudásanyagot biztosító képzésre, vége lesz..

… a hosszú órákig tartó egyeztetéseknek és levelezéseknek az értékesítőkkel.

… a rossz minőségű termékek folyamatos szervizelésével töltött időnek.

… a hiányos alkatrészek miatti stresszes napoknak.

… a pontatlan gyártásból fakadó helyszínen történő összetákolt megoldásoknak.

… a több napos telepítés projekteknek a nem telepítőbarát megoldások miatt.

… a több hónapos várakozási időkre egy standard méretnek számító kapura.

A kurzusról

Ezen a személyes képzésen egy inspiráló, motiváló közegben magadba szívod majd azt a tudást, mely lépésről lépésre bevezet a BMP gyorskapuk rejtelmeibe. Ezen értékes tudás birtokában egy olyan aduász lesz a kezedben, melynek köszönhetően utat törhetsz magadnak a kaputechnikai piacon.

Többek között ezeket fogod elsajátítani a képzésen:

 • BMP cégcsoport rövid története
 • Alapfogalmak
 • Minden, amit a gyorskapukról tudni kell
 • BMP termékpaletta megismerése
 • Technikai tudnivalók – hogyan működnek az egyes modellek
 • Széleskörű felhasználhatóság – az adott modellek milyen körülmények között használhatóak
 • BMP gyorskapuk telepítési sajátosságai, igényei
 • Tippek arra, hogy hogyan érdemes értékesíteni, marketingelni a termékeket

 

Jelentkezz Te is BMP gyorskapu képzésünkre, hogy álmodból felkeltve is megválaszolhasd ügyfeleid részletes kérdéseit a különböző modellek felhasználásával kapcsolatban. Az országban kizárólag a Motors for Gates Kft.-nél tudod azt a tudást egy nap alatt megszerezni, amivel a konkurenseidet térdre kényszerítheted.

 

"Szeretjük a BMP gyorskapuit, mert a gyártás során pontosan figyelnek az alkatrészek megfelelő illeszkedésére. Ez a kapu egy kompakt, könnyen telepíthető márka. Különösen szeretjük a jól és könnyen mozgó cipzárja miatt is. Valamint az önjavító funkció tényleg jól működik, köszönhető ez a profi cipzárnak. Sok konkurens esetében ez nem így van, ami sok bajt és kellemetlenséget okoz. 
A kínálat miatt minden helyzetre találunk megfelelő típust, valamint megfelelő kiegészítőt a kapuhoz, így megrendelőink is elégedettek a mi munkánkkal. Úgy gondolom, hogy ez a kapu megfelelően telepítve és karbantartva biztosan megállja a helyét minden téren bármely konkureszel szemben."
Ifj. Magyarics László

Ügyvezető

"Telepítési szempontból az egyik , ha nem a legegyszerűbb gyorskapu amit telepíteni lehet.
Ez annak köszönhető hogy lényegében önhordó a váz. Az operátor és a lábak összeszerelése ( csavarozása) után emelőgéppel egyben emelhető.
Méreteihez képest könnyű, mégis masszív szerkezetek.
Elektromos bekötései a kiegészítőkön kívül rendszercsatlakozóval vannak ellátva, minimalizálva a ráfordítandó időt így gyorsitva a telepítést.
Gyors, hatékony, precíz. Mindenre van megoldásuk. Ár-értékben verhetetlen."
Hevesi Norbert

Kaputelepítési szakember

Rendeld meg BMP gyorskapudat még ma és csatlakozz büszke ügyfeleink köréhez!

Értékesítő kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre mind e-mailes, mind telefonos elérhetőségeink egyikén. Nem kell mást tenned, mint az 'Érdeklődöm' gombra kattintva kitölteni az ott található űrlapot.

Prémium minőségű, olasz ipari gyorskapuk rövid szállítási határidővel az ügyfeled igényeire szabva.

bemutatóterem

2040 Budaörs, Gyár u. 2.

/ Telepen belül Gutenberg u. 137.

Motors for Gates Kft.

Elérhetőségek

+36 23 880 868

ertekesites@m4g.hu

uzlet@m4g.hu

Nyitvatartás

H-P: 08:00 - 17:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva

Kövess minket!

Copyright © 2023 Motors for Gates Kft. Minden jog fenntartva.

Adatkezelési tájékoztató